miércoles, abril 21, 2010

XXX RUTES DEL MONTSENY ** AL LORO, que no estamos tan mal!**

Diumenge vaig assistir a la marxa cicloturista RUTES DEL MONTSENY, que enguany arribava a la seva 30ª edició. Organització, un 10; recorregut, un 10; participants, un 10.

170Kms, 3000 mts de desnivell acumulat. Una Ruta preciosa creuant el Montseny dues vegades per llocs diferents. Els paisatges, inmillorables.

Pujant a Collformic
Era la meva primera marxa cicloturista. Bé, fa uns anys vaig fer la de Pineda de Mar (amb la btt!!!), peró suposo que aquesta no compta. Vaig disfrutar molt!!! M'ho vaig passar teta als descensos, vaig patir a les escalades. Vaig trobar una diferència enorme amb les curses de btt que faig normalment. En curses de 30 o 40 Km, tothom va amb el ganivet entre les dents i no parles amb ningú. Són 2h de anar a tope i cap a casa. En canvi aquí, només van a "cuchillo" els 100 primers, la resta anem a acabar (el més ràpid possible, això si),a gaudir, i a patir una mica, que no va malament..... Amb 6 o 7 hores de pedalada tens temps de parlar amb gent i fas amics. Jo vaig conèixer l'Esteve, un xavalito (47 anys!!) de Castellbisbal. Ens vam trobar a "Coll del Buc" (ex-tram del mundial de rallyes), i vam anar junts la resta de marxa (uns 80 km). Esteve ets un crack, pujant Collformic vam arreglar el món i vam posar a parir tots els polítics...típic.


Esteve, ets un crack!
Al final van sortir 7h 03min V: 24,28 Km/h. La posició no la sé, ja que la llista que ha sortit a Biciinscripcions està ordenada per cognoms i estem barrejats els de la volta curta i llarga. El que vaig veure, és que no vaig acabar excessivament fet pols i això és un senyal de que, ens anem fent vells peró, no tan!!! jajajajaja

Per cert, les 24hores de Montjuic (inscripció feta), s'han aplaçat al 5 de setembre i crec que no hi podré anar.... Si és que sóc gafe!!! Per compensar, faré les marxes de "Les Goges" i "La Bonaigua". M'ha molat el tema cicloturista, és molt millor que sortir sol a pedalar els diumenges!

4 comentarios:

Txema dijo...

Felicitats per la marxa! Jo també debutava a una cicloturista i em va agradar molt! Ara el Remences. Et combido a visitar el meu blog. Fins aviat!

Ada Xinxó dijo...

Enhorabona Jordi! les sensacions són lo més important i si a sobre t'ho vas passar bé fent amistat doncs què més es vol demanar! Llàstima lo de les 24h amb la il.lusió que et feia!

Txema dijo...

Ei!! dius que tens familia a Amer? El mon es molt petit!! jeje. Jo en principi vull fer el Terra de l'Aigua, a les Goges no puc. Vinga, a seguir entrenant!!!

JORDI ROMERO dijo...

Txema, si, els del Gelabert (a sobre de la colonia), son familia, la Salvadora es dona del meu pare, no se si els coneixes...
Ada, estic esperant amb candeletes la proxima cronica al vostre blog! Pq no us apunteu a alguna cicloturista, son molt divertides, i com que ara sou ultrafondistes...jejeje